“FoodEmotions”

FoodEmotions is opgericht in 2009 door ondernemer en topchef Ramon Beuk. De inspiratie en de naam kwam naar boven toen hij in opdracht van Fair Trade Original zes landen bezocht op zoek naar de mensen achter dit eerlijke label.

FoodEmotions richt zich op de verschillende emoties die eten bij mensen los kan maken. Door eten een centralere rol te geven tijdens uw evenement fungeert het als communicatiemiddel om de boodschap van uw evenement te versterken. Wij presenteren het eten met een boodschap. Uw boodschap.

FoodEmotions staat voor het beleven van eten. Voor kwaliteit, passie en entertainment. Open, eerlijk en transparant.

#ABOUT

#RAMON BEUK

“Eten mag meer entertainment zijn..”

De afgelopen jaren maakte Ramon Beuk de vertaalslag van gewoonweg eten bereiden naar beleven, samenwerken, inspireren en motiveren. Ramon vertaalt hierbij zijn culinaire concepten naar doelstellingen van bedrijven en weet hiermee te inspireren en ook te enthousiasmeren bij het behalen van deze doelstellingen. Zijn ervaring van de afgelopen 20 jaar is samengebracht in FoodEmotions.

Ramon is topchef, gepassioneerd ondernemer en presentator tijdens congressen en seminars. Bij FoodEmotions is Ramon geestelijk en creatief directeur en heeft daarmee de dagelijkse leiding en regie. Achter de schermen bewaakt hij de kwaliteit en is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van alle food concepten.

Als kers op de taart kan Ramon Beuk tijdens evenementen ingezet worden als presentator om de boodschap nog krachtiger over te brengen.

“Altijd voor het hoogst haalbare gaan..”

Samen met onze opdrachtgevers zoeken wij altijd naar het beste resultaat. Dat begint met het begrijpen van de vraag en het verdiepen in de wensen. Wat volgt is een goede analyse waarna wij de juiste (culinaire) vertaling kunnen maken. Door deze aanpak kunnen wij op maat creëren en het daarmee voor u nog mooier, nog verrassender en nog spannender maken.

 

De FoodEmotions belofte:

Gegarandeerd resultaten
Doelstelling behalen
Blije gasten
Blije opdrachtgevers
Prachtige evenementen

#WERKWIJZE